Knud Jeppesen: Miljøministeren har ikke styr på spildevandet

Se video med Bæredygtigt Landbrugs æresmedlem – som fortsætter kampen for, at også myndigheder skal stilles til ansvar for forurening

knud-jeppesen-2

Der er ikke ligefrem lighed for loven, når det gælder landmænd og myndigheder. Slet ikke når det handler om udledninger.

Ikke nok med at bønder bliver straffet langt hårdere end kommunerne – spildevandsanlæggenes udledninger medfører indirekte, at landmænd rammes ekstra hårdt med kvælstofreduktioner.

”Jeg vil sige til vores landbrugsorganisationer, at jeg synes, man skal sige, at vi altså ikke vil have flere krav, så længe vi har en minister, der ikke har styr på det spildevand”, lyder det fra Bæredygtigt Landbrugs æresmedlem Knud Jeppesen i en ny video fra Effektivt Landbrug.

Knud Jeppesen var blandt bannerførerne, da det sidste år og tidligere i år lykkedes for Bæredygtigt Landbrug at få spildevands-debatten ud over rampen i både landsdækkende og regionale medier. Fokus på problemet med de kommunale udledninger fortsætter heldigvis løbende i både aviser og radio samt på tv – bl.a. med det resultat, at såvel menige borgere som beslutningstagere har fået øjnene op for, at det ikke er danske landmænd, som skal bebrejdes for diverse vandmiljø-udfordringer.

Du kan læse mere om emnet samt se den pågældende video via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen