Politiet sigter Naturstyrelsen for statslig dyremishandling

”Der burde have været handlet tidligere”, lyder det fra styrelsens direktør – som bekræfter politiets sigtelse

dommerhammer

Sagen om de sultende kreaturer i Mols Bjerge har fået Østjyllands Politi til formelt at sigte Naturstyrelsen for dyremishandling. Det bekræfter styrelsen overfor bl.a. Landbrugsavisen og Maskinbladet:

”Vi ser med stor alvor på denne sag, og vi kan kun beklage, at det er sket. Der burde have været handlet tidligere, så vi havde undgået, at nogle af dyrene i Mols Bjerge blev så afkræftede, at de døde eller måtte aflives. Den slags må selvfølgelig ikke ske på statens arealer”, lyder det fra Peter Ilsøe, som er direktør i Naturstyrelsen.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens omtale HER samt i Maskinbladets artikel HER.

Bæredygtigt Landbrug var den første organisation til at gå i rette med det, foreningen har kaldt statsligt dyrplageri. Du kan bl.a. læse mere om BL’s holdning i pressemeddelelsen HER og i læserbrevet HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.