BL-kampagne fortsætter: Arbejdspladser på spil

Ansatte i fødevareindustrien er målet for næste etape af Bæredygtigt Landbrugs massive annoncekampagne

logo-softshelltoej-logo-bl-3

Afsenderen er de danske bønder, og modtageren er de danske arbejdere i fødevareindustrien, når Bæredygtigt Landbrug i den kommende tid fortsætter kampagnen for at gøre opmærksom på de negative konsekvenser af bl.a. klima- og vandplans-initiativer.

”Kære arbejdere i fødevareindustrien! Tak, fordi I har arbejdet igennem corona-krisen og forarbejdet vores landbrugsvarer til gode fødevarer. I og vi vil gerne vedblivende have lov til at producere god dansk mad. Men – hvis jorden og husdyrene tages fra os, kan vi ikke blive ved at levere råvarer til jer. Så mister både I og vi vores arbejdspladser… Og Danmark mister verdens mest miljø- og klimavenlige landbrug. Med venlig hilsen de danske bønder”, lyder det i annoncen.

Den bringes mandag morgen i bl.a. Ekstra-Bladet samt i regionale aviser såsom dagbladene i mediekoncernen Jysk Fynske Medier, dagbladene i Sjællandske-koncernen plus i Nordjyske – alle områder, hvor der befinder sig eksempelvis slagterier, mejerier osv.

Annoncerne følger op på diverse pressemeddelelser, læserbreve og facebook-annoncer med nogenlunde enslydende budskaber. Du kan se hele den nye annonce via linket HER, og du kan læse mere om første del af kampagnen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen