Deltag i onlineseminar om landbrugets mulige klimatiltag

På tirsdag eftermiddag den 16. februar kan du blive klogere på erhvervets klimabelastning og ikke mindst de politiske forhandlinger om bl.a. lavbundsjorde

bakkede-marker-sjælland-marts-2014-hjemmeside

Bæredygtigt Landbrug er på tirsdag den 16. februar kl. 15 vært for et onlineseminar, der omhandler landbrugets muligheder for at reducere klimabelastningen.

Arbejdstitlen for seminaret kunne være noget i retning af ”20 spørgsmål til professoren”, for professor Jørgen E. Olesen deltager også i seminaret. Det er således typisk ham og hans kolleger på Aarhus Universitet, som både branchen og de folkevalgte henvender sig til for at få svar.

På tirsdagens seminar har Jørgen E. Olesen lovet i en halv times tid at gennemgå landbrugets udfordring med at bidrage til reduktion af klimagasser, ligesom han vil besvare spørgsmål om emnet. Professoren har for nylig advaret mod de meget urealistiske forventninger, der er til at udtage landbrugsjord i Danmark. På seminaret vil et par af de politiske ordførere desuden redegøre for, hvordan det går med de igangværende forhandlinger om bl.a. lavbundsjorde.

Der kræves ikke tilmelding til tirsdagens onlinemøde, der er forbeholdt medlemmer af Bæredygtigt Landbrug. Interesserede skal blot klikke sig ind via linket herunder. Man er velkommen til at afprøve linket allerede nu, men selve mødet finder altså først sted tirsdag fra kl. 15. Der er tale om et Microsoft Teams-møde, og der kan deltages enten via computer eller mobilapp.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Klik her for at deltage i mødet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.