Endnu et erhverv langer ud efter Fødevarestyrelsen

”De sidder med vores liv i hænderne, og alligevel afviser de al dialog”, lyder det fra dyretransportørerne

gris2-1000px

En ny kampagne så dagens lys mandag.

De danske transportører af levende dyr har fået nok af Fødevarestyrelsen og sætter nu deres lid til, at den nye fødevareminister Rasmus Prehn tager affære.

Ifølge kampagnens afsender består dyretransportørerne af hårdtarbejdende mennesker, som står tidligt op og går sent i seng hver dag – og i dén periode vel at mærke gør sig umage med at leve op til alle regler, samtidig med at man prioriterer dyrevelfærd og kvalitet. Alligevel er påstanden, at styrelsen underminerer erhvervet ved at opfinde subjektive krav, pludseligt indføre nye gebyrer og afgifter og i øvrigt afviser ethvert forsøg på dialog.

”Vi har forsøgt at starte en dialog, vi har henvendt os utallige gange, og vi har inviteret til samarbejde. Hvert eneste initiativ har Fødevarestyrelsen ignoreret. De sidder med vores liv i hænderne, og alligevel afviser de al dialog. Det har jo intet med demokrati at gøre. Vi har brug for ministerens hjælp til at løse dette her og skabe den nødvendige dialog og respekt om vores erhverv”, lyder det.

Du kan læse mere i Maskinbladets omtale af sagen HER samt se Effektivt Landbrugs dækning HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.