”Den her aftale er en venstrefløjsaftale!”

SF har fået lov til at dræbe et erhverv, lyder det fra Nye Borgerliges ordfører om den netop vedtagne minkerstatning

Lars Boje Mathiesen

”Dvaleordningen går reelt set ind og dræber et erhverv, fordi det var det, venstrefløjen ønskede. Den her aftale er en venstrefløjsaftale!”

Sådan siger Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen som en kommentar til, at partiet – sammen med bl.a. Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti – stod udenfor den politiske aftale om minkerstatning, der blev indgået sent mandag aften. Lars Boje Mathiesen giver især SF “æren” for slutresultatet af forhandlingerne.

Du kan læse mere i Maskinbladets artikel HER.

Ellers går størstedelen af den offentlige kritik af minkaftalen nu ellers på, at aftalen skulle være alt for dyr for samfundet. Dén kritik forholdt minkavlernes formand Tage Pedersen sig til i en virtuel paneldebat onsdag. Landbrugsavisen har skrevet om debatten, og dén artikel kan du læse HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen