Bæredygtigt Landbrug udskyder generalforsamling til slutningen af maj

Foreningen ønsker fysisk møde, og medlemmerne kan derfor sætte kryds i kalenderen ud for onsdag den 26. maj

Formand Flemming Fuglede fra Bæredygtigt Landbrug, som holder generalforsamling på Bygholm Landbrugsskole.

Bæredygtigt Landbrug plejer traditionen tro at afvikle sin årlige generalforsamling onsdag i uge 9, hvilket i år ville have betydet et stormøde i begyndelsen af marts.

Foreningens bestyrelse har imidlertid – af hensyn til coronasituationen – besluttet sig for en generalforsamling på den anden side af det travleste forårsarbejde. Nemlig onsdag den 26. maj, som vanligt på Bygholm Landbrugsskole ved Horsens.

”Det er vigtigt for os at se vores medlemmer igen, det glæder vi os til. Derfor insisterer vi på en fysisk generalforsamling. Jeg er virkelig træt af at måtte udskyde generalforsamlingen, men vi har selvfølgelig også en forpligtigelse til som forening ikke at agere smittespreder. Selv om generalforsamlingen først kan afvikles i slutningen af maj, skal man dog ikke være bange for, at vi ligger på den lade side så længe”, garanterer Bæredygtigt Landbrugs formand Flemming Fuglede Jørgensen.

”Vi har rigeligt at se til i Bæredygtigt Landbrug med al den usaglige og ufaglige regulering, danske landmænd dagligt mødes med. Ikke mindst kampen for at beholde gødningen, som nu igen er truet af de nye vandplaner, er essentiel. Og jeg kan garantere for, at dét arbejde og dén kamp fortsætter ufortrødent, selv om generalforsamlingen udskydes. Online-møder er bare ikke det samme som at mødes i virkeligheden”, forklarer formanden.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

(Ovenstående tekst er også udsendt som pressemeddelelse til landbrugspressen. Agriwatch omtaler nyheden HER, ligesom du kan se Maskinbladets hjemmesideartikel om emnet via linket HER).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen