Presset fortsætter på regeringen i minksagen

Både statsministeren og forsvarsministeren har været i krydsild – og nu mangler et centralt dokument pludselig…

minkgaard-high-res

Hvis nogen troede, at ”minkgate” var ved at dø ud, kan de godt tro om igen.

Presset mod den socialdemokratiske regering fortsætter således ufortrødent, efter at man uden lovhjemmel beordrede samtlige danske mink aflivet.

I går, tirsdag, var statsminister Mette Frederiksen i krydsild i Folketingets spørgetime – hvor hun bl.a. måtte forholde sig til den fjernstyring af fødevareminister Mogens Jensen, som statsministerens stab beskyldes for at have iværksat. Se mere i Danmarks Radios dækning HER.

Forsvarsminister Trine Bramsen var samtidig i samråd om den militære indsats – og nægtede at svare på spørgsmål om, hvornår hun blev bekendt med den manglende lovhjemmel. Du kan se mere i TV2’s, Landbrugsavisens og Maskinbladets dækning HER, HER og HER.

Og endelig mangler et centralt dokument pludselig i minksagen. Det er simpelthen udeladt i regeringens redegørelse om minkskandalen. Abonnenter af Effektivt Landbrug kan blive klogere HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Presset fortsætter på regeringen i minksagen”

  1. BL’s opblæste såkaldte “minkgate” er afgået ved døden, nu hvor det er kommet frem at regeringen havde masser af lovhjemmel. Typisk BL at blæse sager op på et totalt overdrevet niveau, hvor de ikke lavet andet end rende og råbe ulven kommer. Total samfundsskadelig virksomhed fra BL.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen