Grundlovs-vagter indtog København og Helsingør

De to byer blev indtaget i den forgangne weekend – hvor der bl.a. blev uddelt eksemplarer af en vis grundlov...

Demonstration i Aarhus

Det skabte massiv medieopmærksomhed, da landets to største byer forleden husede store traktor-demonstrationer – fordi tusindvis af demonstranter ønskede at hylde grundloven med henvisning til bl.a. den ulovlige minkaflivningsordre.

Men markeringerne stopper ikke dér. Som Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside tidligere har berettet – dén historie kan du læse HER – fortsætter optoget rundt i ikke færre end 55 byer spredt ud over hele Danmark hver eneste lørdag til og med år 2021.

I den forgangne weekend blev Rådhuspladsen i København samt Helsingør besøgt. Demonstranterne – der medbringer bl.a. Justitia på vognen og foldere om grundloven i hænderne – forlanger en kommissionsundersøgelse.

Du kan læse mere i Maskinbladets omtale HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.