Vil venstrefløjen lægge stemmer til en statsminister, som lader hånt om Grundloven?

Kommentator langer ud efter de ansvarlige i minkskandalen – hvor undladelsessynden ifølge ham er større end i #metoo, fordi det handler om demokrati

Photo by Markus Winkler

”Derfor er der kun ét ansvarligt valg at træffe for Pia Olsen Dyhr, Pernille Skipper og Sofie Carsten Nielsen, og det er at trække støtten til Mette Frederiksen-regeringen og lade en rigsret bedømme, om Mette Frederiksen, Mogens Jensen, Magnus Heunicke, Trine Bramsen og Nick Hækkerup har begået lovbrud, og udmåle eventuel straf!”

Sådan lyder det i en kommentar på hjemmesiden Indblik.net fra MBA og senior marketing manager Christian Strarup. Det sker i forlængelse af mink-skandalen, hvor regeringen smadrede et helt erhverv uden lovhjemmel, og hvor undladelsessynden ifølge kommentatoren er langt større end undladelsessynden i #metoo, fordi det i førstnævnte tilfælde handler om vores demokrati.

”Så kære politiske ledere af SF, Enhedslisten og Radikale Venstre – kan I se jeres børn og vælgere i øjnene, hvis I undlader at handle i denne meget alvorlige sag?”, spørger Christian Strarup.

Du kan læse hele hans kommentar HER.

Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.