Se tirsdagens onlinemøde her

Formand Flemming Fuglede Jørgensen fortalte på mødet både om sin egen baggrund og sit engagement i Bæredygtigt Landbrug

flemming-fuglede-joergensen-3

En stor gruppe medlemmer af Bæredygtigt Landbrug lærte tirsdag aften deres formand bedre at kende.

”Mød formanden” var således titlen på onlinemødet – hvor Flemming Fuglede Jørgensen først berettede om sin opvækst i det østjyske, derefter om bedriften i Vendsyssel og siden om begivenhederne i 2010, da Bæredygtigt Landbrug blev grundlagt ikke mindst takket være en flok sjællændere.

Dansk landbrug skal behandles ordentligt

”Jeg er stolt af det, vi siden har udrettet for dansk landbrug – men det har også været hårdt”, fortalte Flemming Fuglede Jørgensen.

”Dansk landbrug skal behandles ordentligt!”, lød det ligeledes fra BL-formanden – med henvisning til bl.a. minkskandalen og lørdagens succesrige demonstrationer i København og Aarhus.

Også de to næstformænd Peter Kiær og Gustav Garth-Grüner fik efterfølgende ordet. Derpå blev der budt på et hav af gode spørgsmål fra bl.a. Bent Bertelsen, Jørn Rasmussen, Ole Christiansen, Niels Martin Nielsen og Jeppe Møberg.

Yderligere to onlinemøder

Tirsdagens onlinemøde var det fjerde af de i alt seks møder, Bæredygtigt Landbrug har stablet på benene dette efterår – som en erstatning for de ellers så populære fysiske medlemsmøder, der desværre blev forhindret af corona-virussen.

Næste møde finder sted allerede torsdag aften og har det klimavenlige danske landbrug som tema, mens det sidste møde førstkommende tirsdag handler om oprensning af vandløb.

Du kan læse mere i linket HER og tilmelde dig de sidste onlinemøder HER.

Du kan se det seneste onlinemøde fra tirsdag aften i videoen herunder.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk (tekst), og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk (videoredigering)

Scroll to Top