Ingen vej tilbage for Mette Frederiksen!

Regeringen styrer dansk erhvervsliv direkte i afgrunden – skriver landmand og BL-medlem Bo Wieck-Hansen

skyer

Af Bo Wieck-Hansen, medlem af Bæredygtigt Landbrug og Liberal Alliance

Det er unægteligt meget svært at sidde tilbagelænet uden at reagere på den siddende regerings gøren og laden.

Det er den direkte årsag til, at der demonstreres landet over i disse dage – ikke for at vise muskler, men alene for at understrege at samtlige erhverv nu er presset så meget op i en krog, at de sidste krampetrækninger tages i brug!

Lørdag lægges koncentrationerne i de to storbyer København og Aarhus, hvor flere end 700 traktorer vil give sig til kende af landbrugere, der er ”bevidst aflivet” ved en ulovlig regerings beslutning.  Men også fiskeriet, vore mange restauranter og rigtige mange selvstændige virksomheder har måttet lukke uden legal dokumentation, og hvad bliver det næste? Bliver det de CO2-afgivende køer, der skal fjernes???

Glemte lige dansk lov

Samfundet er skruet sådan sammen, at begår man vold, hærværk eller anden destruktion af anden mands ejendom, skal det erstattes til fuld og hel genanvendelse!

Det skal erstattes, om end skaden er gjort bevidst eller ubevidst, og her har regeringen overtrådt begge tilgange, da de lige havde glemt dansk lov!

Som en sidebemærkning afslørede Kåre Mølbak forleden, at beslutningen om at nedslagte hele den danske minkproduktion reelt blev besluttet i juni. Der har således været rigeligt med tid til at tænke sig om og foretage en så alvorlig beslutning langt mere professionelt.

Med Mette Fredriksens udnævnelse af en politisk direktør, der senere fik tildelt 110 ekstra embedsmænd, så ved MF bedst selv, hvordan Danmark skal styres. Dermed er de øvrige departementer og ministre reelt uden indflydelse, men bliver brugt som syndebuk.

Ikke bare en dansk udfordring

Hvis MF’s påstand skal holde vand omkring smittefare fra mink, så er det jo reelt hele verdens minkavl, der skal destrueres og ikke bare lille Danmark. Hvad vil MF gøre ved alle de lokalt omvandrende vildmink, mårer, ildere, mårhunde og hermelin, hvor den sidste ofte holdes som husdyr, med den smitterisiko der ligger i det, jvf. MF’s postulater! Hunde og katte har også vist sig at være smittebærere, skal de også fjernes?

Med kendskab til ovenstående afsløringer og alt det talen uden om, der forløber lige nu, afsløres, at det er en ren politisk beslutning, der at taget af Mette Fredriksen og hendes autoritære politiske direktør, med diktat til sine politiske støttepartier, som p.t. har svært ved at finde en grimasse, der kan passe, i forhold til at redde sagen i land.

Penge er bare noget, vi har…

MF gældsætter i den grad Danmark, så det vil tage flere generationer at bygge den velfærd op igen, som vi med megen omhu havde nået i fællesskabets navn! I MF’s og Co’s øjne er penge bare noget, man har, ellers låner vi bare, ellers tvinges bankerne til at betale, som i ”Arne-sagen”.

Og så er det ovenikøbet den samme dame, der proklamerer velfærd og mere velfærd, tidlig pension, udtagning af 1/3 af Danmarks jordbrug, der karakteriseres som verdens mest effektive produktion pr. indbygger, og prøvede på at tvinge to kødfrie dage igennem om ugen – den er helt gal, eller også lever jeg et forkert sted!

Et land styres ikke på følelser alene

Enten er Mette Fredriksen blevet total tunghør, eller også styrer hun bevidst det danske erhverv i afgrunden.

Jo, Mette ved bedst! Et land styres ikke på følelser alene. Det er helt uoverskuelige konsekvenser, der følger efter det, MF har gang i, og derfor skal hun gå af nu!

(Indlægget er sendt til Bæredygtigt Landbrug med henblik på offentliggørelse på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen