Endnu et overblik: Stolen vakler under Mogens Jensen

Ikke bare blå blok men også Enhedslisten og dele af baglandet i regeringspartiet selv langer kraftigt ud efter fødevareministeren

Mogens Jensen

Det kan meget vel koste Mogens Jensen ministerposten, at han dikterede lukning af et helt erhverv uden at have lovhjemmel til det.

Først forlangte blå blok fødevareministerens afgang – dét kan du læse om i Landbrugsavisens omtale HER – og Nye Borgerlige varslede endog et egentligt mistillidsvotum til regeringen – dét kan du blive klogere på i Maskinbladets artikel HER.

Men nu er der selv i regeringspartiet Socialdemokratiet folk i baglandet, som kræver ministerens afgang, dét kan du læse om i Danmarks Radios vinkel HER. Støttepartiet Enhedslisten udtaler også, at ”det ser temmelig sort ud for Mogens Jensen”, hvilket du kan forvisse dig om via artiklen HER. Og Altingets politiske kommentator Erik Holstein vurderer ligeledes, at det yderligtgående venstrefløjsparti er på nippet til at fælde fødevareministeren – dét kan du læse om HER.

I øvrigt beretter lokal- og regionalaviser rundt om i landet, hvordan minkavlerne fortsætter aflivningerne. Fredericia Dagblad beretter HER om en minkavler, der fortsætter aflivningerne som hidtil, idet han forventer, at regeringen før eller siden får styr på lovgrundlaget. Fyens Stiftstidende fortæller til gengæld HER om en fynsk minkavler, som har valgt at skåne avlsdyrene, mens politikerne skændes om det juridiske…

Hvis du vil vide mere om de mange ting, Bæredygtigt Landbrug de seneste dage har gjort for minkavlerne og for at sikre fremtidig minkavl i Danmark, er der relevante links i artiklen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.