”Det er jo helt vanvittigt!”

Professor Stiig Markager får svært ved at overbevise byretten i Hillerød om, at hans tal er rigtige – når Novana-rapportens forfatter siger noget andet...

Jørgen Evald Jensen - tæt

”Så vi har altså en forsker, som sidder og er med til at manipulere måltallet ned til det, som han mener, det skal ned på. Og det er blandt andet baseret på hans egne tal for kvælstofudledningen, der ikke er udregnet efter den rigtige videnskabelige metode. Det er jo helt vanvittigt!”

Sådan lyder det fra Bæredygtigt Landbrugs faglige direktør Jørgen Evald Jensen, efter at Effektivt Landbrug har afsløret, at selv Novana-rapportens forfatter modsiger den kontroversielle professor Stiig Markagers tal om stigende kvælstofudledning.

”Det her er jo lige præcis det, som vores retssag handler om”, fortæller Jørgen Evald Jensen – med henvisning til den injurieretssag, der er for retten i Hillerød tirsdag den 10. november.

”Jeg har meget svært ved at se, hvordan vi kan tabe en retssag, og at han kan få en dommer til at sige, at hans tal for kvælstofudledningen er de rigtige”, tilføjer den faglige direktør.

Du kan læse mere i artiklerne HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “”Det er jo helt vanvittigt!””

  1. Finn Christensen

    Først “knæk og bræk” den 10- ende, for den retssag skal selvfølgelig bare vindes. Men skulle udfaldet mod forventning gå Markagers vej, vil det jo både være en sensation og en endnu større skandale. For det vil jo betyde, at alle NOVANA-rapporterne vil være underkendte. Og så får Århus Universitet – sådan som jeg ser det- et kæmpe problem. For hvordan vil universitetet forklare, at alle de penge, som de igennem årerne har modtaget fra staten, er brugt på nogle rapporter, som ikke er det papir værd, som de er skrevet på. Og hvad skal alle forskerne bag rapporterne så lave til næste år? For man må vel formode, at kilderne fra det offentlige øjeblikkelig tørre ind. Det bliver spændende at følge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.