Næstformand fik ros for BL’s arbejde ved foredrag på Bornholm

Peter Kiær havde torsdag en fin dialog om dansk landbrugs udvikling med 23 bornholmske landmænd på Kannikegaarden

kiær-1

”Det, Bæredygtigt Landbrug gør, gør dansk landbrug stærkere!”

Sådan lød det fra tilhørerne, da Bæredygtigt Landbrugs ene næstformand, den sjællandske svineproducent og planteavler Peter Kiær, torsdag gæstede solskinsøen Bornholm for at holde oplæg for Agrofarmer Bornholm.

Ikke færre end 23 lokale landmænd havde taget turen til Kannikegaarden, der også fungerer som Bornholms Landbrug & Fødevarers domicil, for at høre om Bæredygtigt Landbrugs arbejde for at skaffe bedre rammevilkår til danske landmænd. Også dansk landbrugs udvikling generelt blev berørt på mødet.

”Det var en rigtig dejlig oplevelse at få lov til at fortælle om mine og BL’s erfaringer med det vigtige arbejde for den danske landmand. Men det var bestemt ikke kun énvejs-kommunikation – jeg fik også rigtig mange fine input med mig hjem”, fortæller Peter Kiær.

Bæredygtigt Landbrugs ansatte og bestyrelsesmedlemmer holder jævnligt oplæg forskellige steder rundt om i landet. Det er dog ikke hverdagskost, at turen går til Østersøen, ikke mindst derfor fandt næstformanden torsdagens møde ved Aakirkeby så vigtigt.

Hvis du selv ønsker et BL-foredrag i dit lokalområde, så skriv endelig til mailadressen info@baeredygtigtlandbrug.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.