Med Danmarks Radio behøver DN ikke egen pressetjeneste

DR-naturserie er en parade af galskab – lyder det i anmeldelse på hjemmesiden Indblik.net

Photo by Quentin REY

Danmarks Radios politiske ensidighed har nået nye højder, fremgår det af en anmeldelse på hjemmesiden Indblik.net.

Her beskriver journalist Morten Okkels – der i øvrigt er tidligere journalistpraktikant hos Bæredygtigt Landbrug – radioserien ”Er håbet stadig grønt?”, der bl.a. giver gratis og rosende omtale til Danmarks Naturfredningsforenings præsident Maria Reumert Gjerding.

I programmet lyder det bl.a., at Danmarks Naturfredningsforening har en ”vision for hele den danske natur” – endog for ”det danske landbrug og den danske natur på én og samme tid – ja, og dermed også for dig og mig”.

Som Morten Okkels formulerer det:

”Det lyder jo bare super og kunne ikke være skrevet bedre i Danmarks Naturfredningsforenings pressetjeneste. Hvis DN overhovedet har sådan en, for det er egentlig unødvendigt, givet hvor andægtige statens egne pressefolk bliver i mødet med foreningsleder Maria Reumert Gjerding i gummistøvler”.

Du kan læse hele kommentaren via linket HER.

Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen