Bæredygtigt Landbrug er naturligvis med på 2021-udgaven af NutriFair

Du kan roligt reservere den 20. og 21. januar i kalenderen – og samtidig krydse fingre for, at coronaen ikke forhindrer arrangementet…

nutrifair3

Hvis ikke den verdensomspændende corona-pandemi spænder ben for begivenheden, finder den næste udgave af landbrugsmessen NutriFair sted i dagene onsdag den 20. og torsdag den 21. januar 2021.

Og Bæredygtigt Landbrug er selvfølgelig med igen!

Når vi når så langt, kan du finde landets førende landbrugs-interesseorganisation på stand A-1260. Og igen i år vil BL invitere til temamøde på førstesalen, det sker traditionen tro om torsdagen lidt over middag.

10 års jubilæum

NutriFair fejrer næste gang sit 10 års jubilæum som faglig messe for husdyrproduktionen – hvor faglighed, inspiration og netværk er opskriften på Fredericia-messens eksistens.

”Vi glæder os til at åbne dørene for besøgende til en messe, der igen samler relevante udstillere indenfor branchen, hvor fagligheden og inspirationen endnu engang er i højsædet”, lyder det fra Messe C Fredericias projekt- og salgschef Morten Ihlow.

Glædeligt gensyn efter et “lukket” år

”Der har ikke været meget mulighed for det fysiske møde mellem virksomheder og landmænd siden afholdelsen af NutriFair-udstillingen i januar i år. Derfor bliver det også et glædeligt gensyn, når leverandører og kunder igen mødes”, siger han.

Du kan læse mere om Bæredygtigt Landbrugs deltagelse i 2020-udgaven af NutriFair i artiklerne HER, HER, HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.