Flere danskere spiser kød

Færre personer siger om sig selv, at de fravælger kød – viser undersøgelse omtalt i Landbrugsavisen

gris-i-halm

Kødsalget stiger, kødeksporten nærmest eksploderer – og de internationale prognoser for kødefterspørgsel fortæller også om større og større tal.

Dét fortalte en artikel forleden om her på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside – den kan du læse via linket HER.

Nu viser det sig desuden, at danskernes kødvaner har ændret sig den seneste tid. Til det bedre, vel at mærke, set fra kødproducenternes synspunkt.

Madvanerne ændrer sig således under samfunds-kriser. Når de danske familier samles om middagsbordet her i corona-tidsalderen, spiser flere kød. Samtidig siger færre danskere om sig selv, at de er delvist vegetarer. Det viser en undersøgelse, som omkring 1.000 danskere har deltaget i, skriver Landbrugsavisen.

Du kan læse hele artiklen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top