Nej, økologi smager ikke bedre end andre landbrugsvarer

Forsøgspersoner kunne ikke smage forskel, da de blev bedt om at teste koteletter fra henholdsvis økologisk og konventionelt landbrug

coop-reklame

Hvis du hører nogen påstå, at økologiske fødevarer smager bedre eller værre end de såkaldt konventionelle af slagsen – så prøv eventuelt med en blindtest!

Ifølge hjemmesiden Indblik.net har man på Aarhus Universitet bedt forsøgspersoner om at blindsmage økologiske koteletter og ”almindelige” koteletter – og det var faktisk sidstnævnte, deltagerne foretrak, dog kun minimalt. At nogen under en sådan blindsmagning fravælger det økologiske kød, kan ifølge en universitetsforsker skyldes, at frilands- og økologisk kød nogle gange kan opleves som lidt sejere i strukturen.

Du kan læse hele artiklen via linket HER.

Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.