Fuglede: Nu kan enhver virkelig se, at det ikke er landbruget, der sviner vandmiljøet

Bæredygtigt Landbrugs formand ser Øresund-balladen som et kvantespring for landbrugets miljøkamp

flemming-fuglede-egon-kjoeller-2

”Det er et kvantespring frem, hvad der i disse dage sker i Øresundssagen. Nu kan enhver virkelig se, at det ikke er landbruget, der sviner vandmiljøet”.

Sådan lyder det fra Bæredygtigt Landbrugs formand Flemming Fuglede Jørgensen i et større interview i avisen Effektivt Landbrug. Han fortæller her om de cirka 20.000 overløbssteder i Danmark, hvorfra der kan være tale om fem, ti eller flere årlige udledninger.

”Det er jo ikke kun udledninger til Øresund. Det er en sædvane i kommunerne. De har jo vanvittigt mange udledninger i kommunerne med urenset spildevand og overløb”, konstaterer Flemming Fuglede Jørgensen.

Du kan læse hele interviewet via linket HER.

Effektivt Landbrug har i samme ombæring talt med Flemming Fuglede Jørgensen om formandens eget landmandskab og landbrugets udfordringer generelt. Her fortæller han bl.a. om, hvor vigtig Bæredygtigt Landbrug er, fordi foreningen kæmper for, at landmænd stadig har muligheder i dette land – dén artikel kan du læse HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.