Forårs-videohilsener fra marken

Bæredygtigt Landbrugs medlemmer er stadig velkommen til at sende os en lille videobid

logo-softshelltoej-logo-bl-3

Bæredygtigt Landbrugs formand Flemming Fuglede Jørgensen har pointeret, hvordan ikke mindst tidens krise viser nødvendigheden af et stort og stærkt landbrugserhverv i Danmark.

“I Bæredygtigt Landbrug vil vi altid gerne vise åbent frem, hvad landmanden laver – ikke mindst i en tid, hvor der er travlt, og der både harves, sprøjtes, gødskes og sås i stor stil. Hvis du vil være med til at vise på Facebook og andre sociale medier, hvordan dagligdagen ser ud hos landmanden netop nu, så send os en lille kort video”, lød det forleden i en opfordring fra Flemming Fuglede Jørgensen.

Videoen kan sendes til mailadressen jsi@baeredygtigtlandbrug.dk – så arbejder BL videre med “bidderne” og stykker materialet sammen til mindre videohilsener til danskerne fra den danske landmand. Videoerne kan forhåbentlig gøre befolkningen endnu klogere på betydningen af det hjemlige, fødevareproducerende landbrug.

“Tak for hjælpen til, at vi sammen kan vise danskerne forårstravlheden i vores dejlige erhverv”, siger Flemming Fuglede Jørgensen.

De foreløbige bidrag, vi har modtaget, kan du se et sammenklip af herunder.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk (tekst), og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk (videobearbejdning)

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Scroll to Top