Bonnesen sætter Esbjerg-borgmester på plads

Jesper Frost Rasmussen vil have store landbrug til at medfinansiere veje, cykelstier og trafikregulering – men det er ikke Venstres politik, lyder det

Bonnesen

Esbjerg Kommune bliver tilsyneladende ved med at trække overskrifter i landbrugspressen – og med garanti også mange løftede øjenbryn hos danske landmænd.

Forleden måtte lokalpolitikere fra den vestjyske hovedstad se sig selv irettesat af landbrugsordførere på Christiansborg, efter at det kommunale plan- og miljøudvalg havde bedt miljø-, erhvervs- og fødevareministrene om at give kommunerne større beføjelser til at afvise landbrugs-udvidelser.

Og nu er det Esbjergs ellers borgerlige borgmester Jesper Frost Rasmussen (V), som vil have ejerne af udvidede landbrug til at medfinansiere cykelstier, trafikregulering eller veje i området.

Venstre-borgmesterens holdning bliver dog øjeblikkeligt skudt ned af Venstres landbrugsordfører på Christiansborg, Erling Bonnesen.

”Vejområdet er en kommunal opgave, og det er et kommunalt ansvar at sørge for etablering og vedligehold. Det er både Venstres og min holdning, og vi har ingen aktuelle planer om at lave om på reglerne. Vi lever i et åbent demokrati, og det generer mig ikke, at der kan være forskellige synspunkter. Men på vegne af Venstre kan jeg sige, at forslaget ikke er vores politik”, fastslår Erling Bonnesen overfor Landbrugsavisen.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens omtale HER, mens du via linket HER kan blive klogere på den tidligere polemik om lovgivningen på husdyrbrug- og planlovområdet.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Bonnesen sætter Esbjerg-borgmester på plads”

  1. Jesper Frost Rasmussen vil have store landbrug til at medfinansiere veje, cykelstier og trafikregulering – men det er ikke Venstres politik, lyder det fra Erling Bonnesen, medlem af Venstre, Danmarks liberale parti.

    Det er rigtigt hr Bonnesen hvorfor skulle en svinebaron bruge nogle af de 200 mia EU hvert år bruger på helbreds- og klimaskadelig kødfremstilling på kanten af dyreværnslovene hvis han sammen med Venstre kan trække pengene op af den fælles kasse med skattekroner.

    Venstre er verdensmester i at nationalisere udgifter og privatisere overskud.
    Et andet klokkeklart eksempel er Lars Christian Lilleholt der tog en millionindtægt fra DMI og forærede den til liberale erhverv.
    Ja Venstre ved man hvor man har! De skammer sig ikke for at plyndre statskassen samtidig med de håner socialister for at bruge andres penge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.