Er Miljø- og Fødevareministeriet lige kritisk overfor alle lobbyister?

Danmarks Sportsfiskerforbund har ifølge Dansk Akvakultur en tæt relation til ministeriet…

Miljø og Fødevareministeriet

”Problemet er ikke, at Danmarks Sportsfiskerforbund har tæt relation til Miljø- og Fødevareministeriet, stor politisk indflydelse og negativ holdning til opdræt af fisk og skaldyr i Danmark. Problemet er, hvis ministeriet ikke har de samme drøftelser om udfordringerne for landbaseret opdræt direkte med Dansk Akvakultur”.

Sådan lyder det fra formanden for Dansk Akvakultur, Niels Dalsgaard, i foreningens seneste nyhedsbrev. En tekst, der er blevet delt på hjemmesiden Indblik.net.

Hjemmesiden Indblik.net har tidligere påpeget, at ministeriet især tager hensyn til de synspunkter, der fremføres af Danmarks Sportsfiskerforbund og Dansk Miljøteknologi, når man formulerer fremtiden for hele det danske akvakulturerhverv.

Også på landbrugsområdet fornemmes efter regeringsskiftet en vis agenda i omgangen med interesseorganisationer…

Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.

Du kan læse hele artiklen om ministeriets brug af lobbyister via linket HER.

Dansk Akvakulturs medlemmer opdrætter fisk, skaldyr, tang og foder – og formanden Niels Dalsgaard bakker i øvrigt op om Bæredygtigt Landbrugs sagsanlæg mod professor Stiig Markager – som tilsyneladende også er vældigt upopulær i akvakulturens verden. Dét kan du læse mere om HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.