Brugen af planteværn kan gavne landbrugets klimamæssige aftryk betragteligt

Dansk Planteværn har netop holdt generalforsamling – der på grund af Corona blev afviklet som videokonference

fotoet

Også Dansk Planteværn – paraplyorganisationen for danske pesticidimportører og -producenter – forsøger at undgå unødig mødeaktivitet på grund af fare for Corona-smitte. Derfor er generalforsamlingen i foreningen blevet afviklet som en videokonference.

Her fortalte formand Robert Racz bl.a. om det klimavalg, der i det forløbne år afgjorde fordelingen af sæder i folketingssalen. ”Formanden understregede vigtigheden af, at Dansk Planteværn tager del i debatten, og han ser store muligheder i at kommunikere, at brugen af plantebeskyttelsesmidler kan gavne landbrugets klimamæssige aftryk betragteligt”, hedder det i referatet fra generalforsamlingen.

Dansk Planteværn har i øvrigt også udvidet medlemsskaren i det forløbne år. Det og andet nyt fra generalforsamlingen kan du læse mere om på Dansk Planteværns hjemmeside via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen