Vi eksporterede sidste år fødevarer for mere end 170 milliarder kr.

Igen er der eksportfremgang at spore for den danske fødevaresektor, fortæller Landbrugsavisen

penge1000x400

Svineeksporten fortsætter fremgangen – og den danske fødevareklynge kan derfor igen notere sig en samlet fremgang i eksporten. Det er derfor stadig en skrøne, når landbrugets fjender gang på gang fortæller om dansk landbrugs beskedne betydning for dansk handel og samfundsøkonomi.

De nyeste tal fremgår af en artikel i Landbrugsavisen. Der er godt nok kun tale om tallene for de første 11 måneder af 2019 – hvor fødevareklyngens samlede eksport landede på 155,9 milliarder kr., hvilket er 5,6 milliarder kr. mere end de første 11 måneder af 2018.

Statistikchef i Landbrug & Fødevarer, Finn Christensen, ser dog ingen grund til at tvivle på, at den samlede eksport for hele året lander på lidt over 170 milliarder kr. i 2019. Det vil være ny rekord.

Du kan læse hele artiklen i Landbrugsavisen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.