Sådan bliver du klædt på til en dialog om pesticider

Dansk Planteværn og Bayer vil give den enkelte landmand værktøjer til at håndtere debatten om planteværnsmidler

marksprøjte

På den nyligt overståede plantekongres i Herning hed et af programpunkterne ”Pesticider – bliv klædt på til dialog”.

Her fik kongressens deltagere gode argumenter med hjem til brug i den konstante debat om dansk landbrugs brug af pesticider. Hovedpersonerne var Tanja Andersen, direktør i Dansk Planteværn, der er paraplyorganisation for danske pesticid-importører og -producenter, samt Niels Bjerre, som er såkaldt Agricultural Affairs Manager i kemikoncernen Bayer.

Seancen blev filmet på video af Dansk Planteværn og kan ses via linket HER, ligesom der er mere inspiration at hente i videoerne HER. Du kan læse mere om emnet HER og HER, ligesom du HER og HER kan blive klogere på, hvordan danske landmænd ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Planteværn oplever pesticid-debatten.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.