Pia Kjærsgaard vil ligesom BL regulere ulvebestanden

Dansk Folkepartis stifter har henvendt sig til miljøministeren efter det seneste ulveangreb på får i det vestjyske

skyer

”Det er simpelthen en skandale, at ulvene skal ødelægge fåreavlernes forretning i det vestjyske. Det skal stoppe nu!”

Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis folketingsmedlem – samt tidligere formand og partistifter – Pia Kjærsgaard, efter at Morten Thøgersen fra Vemb har mistet ikke færre end 84 får til ulve. Senest blev hans dyr angrebet i den forgangne weekend. Her blev 20 til 25 får, der alle var drægtige, skambidt – og de, som ikke allerede var døde, måtte efterfølgende aflives. Det har fået Pia Kjærsgaard til at henvende sig til miljøminister Lea Wermelin (S).

Du kan læse mere i Maskinbladets omtale HER.

Bæredygtigt Landbrugs holdning til problemet er også ret klar: BL’s faglige direktør Jørgen Evald Jensen har for længst forlangt rovdyret skudt, dét kan du læse mere om HER – og det aktive BL-medlem Knud Jeppesen har adskillige gange ytret sig om sagen, dét kan du læse mere om HER, HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Pia Kjærsgaard vil ligesom BL regulere ulvebestanden”

  1. Kurt Berg Nielsen

    Det er vel heller ikke et sekund for tidligt at politikerne begynder at lave noget for alle de penge de koster samfundet hver dag .Det kan heller ikke være landbrugets interesser at parcelhusbiologer skal sidde og fortælle hvordan vi skal leve ude i naturen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.