Naturmødet har ingen respekt for landmænd

Hvad er baggrunden for den åbenlyse landbrugs-fjendtlighed ved det årlige arrangement i Hirtshals - spørger Bæredygtigt Landbrugs formand

12-hirtshals

Af Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Bæredygtigt Landbrug, Borupgaard, Trudslevvej 58, Løkken

Byrådsmedlem Jørgen Bing (SF) kalder det for patetisk, når vi i Bæredygtigt Landbrug beskylder Naturmødet for at være skatteyderbetalt indoktrinering.

Hvad i alverden skulle vi ellers kalde det?

Adskillige landmænd er de seneste år blevet skuffet over at overvære debatterne på det årlige maj-træf i Hirtshals – hvor landmandens jord ofte er i fokus, uden at de pågældende lodsejere overhovedet er repræsenteret i diskussionen. Hvad er baggrunden for denne landbrugs-fjendtlighed på Naturmødet?

Når vi så sammen med Hjørring Vand byder ind med én debat, der har en noget anden vinkel, så afviser man debatten med dét argument, at der ikke er plads… Vi ville ellers gerne have debatteret det rene drikkevands egentlige udfordringer, der intet har med landbrugets nuværende planteværnsmidler at gøre.

At en SF’er forsvarer den ensidige rød/grønne propaganda betalt af Hjørring Kommune, overrasker desværre ikke – men hvad siger Hjørrings borgerlige politikere?

(Indlægget har også været bragt som læserbrev i diverse medier – hvor SF-lokalpolitikeren Jørgen Bing fra Hjørring Kommune har angrebet Bæredygtigt Landbrugs formand. Du kan se Flemming Fuglede Jørgensens tidligere læserbrev om emnet via linket HER).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen