Opgør på vej mod ”ulogiske afgifter”

Dansk Folkeparti vil have nyt udvalg til at kigge på de mange afgifter på blandt andet fødevarer

tina-mark-og-penge

Dansk Folkeparti foreslår, at der nedsættes et forsimplingsudvalg, der skal vurdere, hvilke afgifter der bør fjernes eller nedsættes. Det er der ifølge Dansk Folkepartis skatteordfører, Dennis Flydtkjær, en del afgifter, der bør.

”Vi har mange afgifter, som ikke giver nogen mening. En afgift på mousserende vin er i sidste ende en afgift på luft. Det samme gælder for softice, hvor man har en standard svulmningsafgift, fordi hver softice-maskine ikke pumper den samme mængde luft i isen. Det er afgifter, som er svære at forklare, hvorfor vi har,” siger Dennis Flydtkjær til hjemmesiden Indblik.net.

Forslaget førstebehandles i Folketinget i morgen, onsdag den 4. december.

Du kan læse hele artiklen i Indblik.net HER.

Hjemmesiden Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen