Radikal partileder på besøg hos BL-medlem

Ole Christiansen fra Roskilde havde Morten Østergaard på besøg forleden – og har ifølge eget udsagn skabt en god kontakt

hos-ole-christiansen-153top

Hvis det står til Det Radikale Venstre, skal en tredjedel af den danske landbrugsjord udtages – og Danmark skal fortsat være et landbrugsland og storeksportør af fødevarer…

Hvordan de to ting harmonerer, har landmand Ole Christiansen fra Roskilde endnu ikke rigtig fået svar på – efter at have haft besøg på sin bedrift af den radikale partileder Morten Østergaard. Men han har fået skabt en kontakt, der meget vel kan være brugbar i fremtiden:

”Morten Østergaard havde i sit sekretariat spurgt, om han kunne komme ud og besøge en konventionel landmand, og valget faldt på mig. Jeg fik at vide, at man ville ud og undersøge virkeligheden i forhold til det finanslovsudspil, som man arbejdede med hos De Radikale. Man ville simpelthen vide, om det nu også kunne lade sig gøre. Det tænkte jeg så lidt over, og så sagde jeg, at det var okay”, lyder det fra Ole Christiansen til Dansk Planteværns hjemmeside.

Hvis – som Ole Christiansen formulerer det – et eller andet stikker ud, er han ikke bleg for at kontakte Morten Østergaard fremadrettet:

”Så vil jeg sige, at det her, det er altså helt galt – det svarer ikke til virkeligheden”, siger Ole Christiansen, som er medlem af Bæredygtigt Landbrug.

Du kan læse hele artiklen HER. Maskinbladet har også beskrevet Morten Østergaards besøg og markvandring hos Ole Christiansen – det kan du læse om HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen