Landmand fortørnet over kronik i Politiken

73-årige Ole Stark går i rette med Kjeld Hansen, som sagtens mener, man kan undvære dansk landbrug

høst hvede august 19 -

”Jeg vil ikke finde mig i at blive fortalt, at de mange tons korn, jeg har tærsket, siden jeg som 18-årig købte min første mejetærsker i 1964, ikke betyder noget. De har både givet foder til dyr, rugbrød til utallige madpakker, øl til middagsbordet, havregryn til morgenbordet og meget, meget mere. De har givet arbejde til mig, til mine medhjælpere, til vognmænd, til bankfolk, til revisorer, til landbrugsrådgivere, til forskere og mange andre”.

Sådan lyder det fra den 73-årige landmand Ole Stark i et debatindlæg på foreningen Verdens Bedste Fødevarers hjemmeside. Reaktionen kommer efter en kronik af Kjeld Hansen – også kaldet Gylle-Kjeld – bragt i Politiken den 11. november.

Ole Stark tilføjer:

”Så når Kjeld Hansen gennem Politikens spalter får lov at sige, at mit og mine kollegers arbejde er en dårlig forretning for Danmark, har jeg kun ét at sige: Det er en uforskammet kronik, Kjeld Hansen! Du burde ikke have haft lov at skrive så nedgørende og manipulerende om en stand, der gennem generationer har knoklet for at skabe gode og sunde fødevarer til både danskere og folk i mange andre lande”.

Du kan læse hele Ole Starks indlæg HER. Online-versionen af ”Gylle-Kjelds” kronik kan – hvis man abonnerer på Politiken – ses HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Landmand fortørnet over kronik i Politiken”

  1. Danmark kunne jo også undvære Novo Nordisk Grundfoss og meget andet,det de fremstiller kan jo også købes ude i verden,det samme med landbrugsvare,men hvad Keld Hansen vil fortælle med sit indlæg det ved jeg ikke,måske har politiken,haft tørke i nyhedsstrømmen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.