Vi skal være stolte af verdens mest effektive landmænd

Kun Bæredygtigt Landbrug stod fast overfor miljø-fanatikerne, skriver DF’s folketingskandidat Erik Høgh-Sørensen

img_0121

Af Erik Høgh-Sørensen (DF), folketingskandidat og medlem af regionsrådet i Nordjylland, Paradisvej 3, 9870 Sindal

Som kandidat for Dansk Folkeparti i Nordjylland forkaster jeg den djøf’isering, som har ramt dansk landbrug og fiskeriet.

Min grundholdning bærer jeg gerne med til Folketinget, og mit parti kan, uanset dets valgresultat, blive meget vigtigt for landbruget efter valget.

DF er nemlig det eneste parti, der kan moderere den rødgrønne fløj. På samme måde kan vi adfærdsregulere Venstre-folk som Jakob Ellemann-Jensen (for nu at bruge et udtryk, djøf’erne forstår).

Enderne skal hænge sammen

Jeg er selv ud af bondeslægt og har arbejdet i landbruget, men er i dag ikke direkte tilknyttet erhvervet. Jeg er inspireret af Bæredygtigt Landbrug, som stod fast, da miljø-fanatikere især i byerne for alvor begyndte at pille ved landboernes økonomiske fundament – uden videre hensyntagen til de mennesker, der skal få enderne til at hænge sammen ude på landet.

Dansk Landbrug skal vi være stolte af, for det er blandt verdens mest effektive. Derfor skal dansk landbrug heller ikke underlægges EU’s og de rødgrønnes ekstreme CO2- og nitratkrav, fordi det forringer dansk konkurrenceevne. I øvrigt burde byfolket tage hånd om egen fosforudledning, hvis de vil drøfte miljøspørgsmål med os på landet.

Der skal være liv på landet

Danske bønder har min fulde støtte, også efter valget.

Miljø og erhverv skal være i højsædet, men den balance rammer de fleste bønder allerede. Der skal være liv på landet.

(Indlægget har også været bragt som læserbrev i diverse medier. Skribenten har sagt god for, at teksten ligeledes bringes på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen