Se videoerne: Politikernes indlæg på Agerskov Kro

Her kan du både se og høre syv politikeres oplæg fra mødet, hvor Agerskovgruppen inviterede indenfor på sønderjysk kro

IMG_9322

Politikerne H.C. Schmidt (V), Pia Adelsteen (DF), Henrik Dahl (LA), Klaus Kroll (NB), Troels Ravn (S), Gunner Poulsen (SF) samt Klaus Riskær Pedersen (fra partiet af samme navn) havde sammen med et par hundrede landmænd taget turen til Agerskov Kro forleden.

Her tilbød Agerskovgruppen folketingskandidaterne at blive klogere på mere faglighed i dansk landbrugspolitik. Og mere faglighed fik de – ikke mindst da Claus Neergaard fortalte om undergødskning og andre følger af adskillige års elendige rammevilkår, der alene indenfor planteavl har kostet erhvervet 2,8 milliarder kr. i indtægter. Mange af de fremmødte – også flere medlemmer af Bæredygtigt Landbrug – blandede sig i den efterfølgende debat.

Politikerne fik også selv ordet. Du kan se deres indlæg herunder.

Pia Adelsteen (DF):

Hans Christian Schmidt (V):

Henrik Dahl (LA):

Troels Ravn (S):

Gunner Poulsen (SF):

Klaus Kroll (NB):

Klaus Riskær Pedersen (KRP):

Af Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk, og Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen