Folketingskandidat går i kødet på DN

Søn af tidligere vicepræsident i Danmarks Naturfredningsforening har fået nok af hetzen mod landbruget

folder-2

Folketingskandidat og regionsrådsmedlem Erik Høgh-Sørensen fra Dansk Folkeparti gik fredag i rette med Danmarks Naturfredningsforening (DN) i debatter kl. 11 og kl. 17 på Naturmødet i Hirtshals.

“Min far, Egon Sørensen, var i en årrække vicepræsident og bestyrelsesmedlem i DN. Dengang var DN en anden og mere samfundsgavnlig organisation end i dag, hvor DN’s ledelse lidt for ofte mangler respekt for de mennesker, der lever af land- og skovbrug,” som Erik Høgh-Sørensen formulerer det i en pressemeddelelse.

“Min far var både jæger, landmand og naturbeskytter. Han var medlem af Overfredningsnævnet, og som overjagtkonsulent stoppede han eksempelvis forårsjagt på trækkende vadefugle, selvom det var et upopulært forbud dengang. Jeg er stolt af hans bidrag, men min far ville næppe kunne genkende nutidens DN, som ligner en polariserende kamporganisation imod liv på landet,” lyder det fra Høgh-Sørensen, bosat i Tolne i Vendsyssel.

“Jeg har selv tidligere arbejdet i både land- og skovbrug. Jeg er naturmenneske, men jeg kender også vilkårene for land- og skovbrug og liv på landet.”

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.