Jo, der findes også landbrugsvenlige valgkamps-videoer!

Nye Borgerliges landbrugsordfører taler om nødvendigheden af fagligt korrekte målinger i ny video. Andre indslag er også velkomne på BL’s hjemmeside

kroll-foto-1

Selv om de såkaldt rød/grønne budskaber umiddelbart fylder mest i mediebilledet, findes der altså stadig mange landbrugsvenlige politikere i Danmark.

Nye Borgerlige går blandt andet til valg på en landbrugspolitik, der ifølge partiet selv bygger på viden, erfaring og sund fornuft.

Vigtigt eksporterhverv

”Vi vil gerne gøre op med den følelsesbaserede politik og afløse den af en faktuel tilgang til et samlet erhverv, der leverer 25 % af vores eksport”, fortæller Klaus Kroll, som udover at være Nye Borgerliges landbrugsordfører også er partiets spidskandidat på Fyn.

I en ny kampagnevideo – der er gået viralt på de sociale medier – taler Klaus Kroll om nødvendigheden af fagligt korrekte målinger og kommer ind på problematikken omkring kvælstofudledning samt spildevand, der ligeledes ledes direkte ud i den lokale å.

”Det vil være til gavn for miljøet med målinger, der er fagligt korrekte, og det vil være til gavn for landbruget. Det er sund fornuft”, som Klaus Kroll siger i videoen.

Bonnesen går rundt på de sydfynske marker

Også Venstres miljø- og fødevareordfører Erling Bonnesen bruger facebook-videoer som virkemiddel i den valgkamp, der endnu ikke er formelt udskrevet, men som ser ud til at være gået i gang. Erling Bonnesen – som ligeledes er opstillet på Fyn og i videoen går rundt på de sydfynske marker – taler blandt andet om nødvendigheden af mere skov i Danmark.

Kender du også en landbrugsvenlig folketingskandidat med en god kampagnevideo, så send den til info@baeredygtigtlandbrug.dk, og vi deler den gerne på hjemmesiden.

Du kan se Klaus Krolls video HER.

Og i linket HER kan du blive klogere på Erling Bonnesens budskab.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.