Finansmanden Lars Tvede besøger BL’s generalforsamling

Alle er velkomne, når Bæredygtigt Landbrug holder sin årlige generalforsamling og er vært for flere debatoplæg i Horsens onsdag den 27. februar

tvede-1

Lars Tvede fortæller om selvstændighedskultur, når Bæredygtigt Landbrug holder sin generalforsamling onsdag den 27. februar.

”Selvstændighedskultur er en vigtig del af landbrugets dna og en uundværlig byggesten i samfundet. Derfor glæder vi os rigtig meget til at kunne byde Lars Tvede velkommen på Bygholm Landbrugsskole”, fortæller BL’s direktør Hans Aarestrup.

Kandidat fra Landbohøjskolen

Lars Tvede er både finansmand, forfatter, serieiværksætter og liberal debattør. Hvad de færreste ved, er, at han også er kandidat i fødevareteknologi fra Landbohøjskolen. Det er ifølge Hans Aarestrup helt naturligt at invitere den kendte virksomhedsskaber på besøg til det årlige træf med medlemmerne:

”Generalforsamlingen er for os en festdag, hvor vores medlemmer kommer for at høre formandens beretning og i øvrigt høre stort og småt fra foreningen – hvilket i vores tilfælde vil sige mest stort. Men vi forsøger også med diverse oplæg på dagen at give de fremmødte landmænd inspiration og tro på fremtiden”, fortæller Hans Aarestrup.

Også fokus på embedsmænds sandhedspligt

Arrangementet på landbrugsskolen i Horsens den 27. februar begynder ved middagstid. Udover Lars Tvede er bl.a. professor Sten Bønsing på programmet med et indlæg om embedsmænds sandhedspligt og vildledningsforbud, og derudover sættes der fokus på nødvendigheden af glyphosat i et bæredygtigt intensiveret landbrug samt på landbruget som en del af klimaløsningen.

Husk tilmelding

Alle interesserede er velkomne til Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling – men man skal tilmelde sig via telefonnummeret 71 99 33 43 eller hjemmesiden www.baeredygtigtlandbrug.dk.

Du kan også tilmelde dig generalforsamlingen den 27.2. og i øvrigt se programmet for hele dagen via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.