NutriFair slår rekorden i 2019 – og BL er selvfølgelig med igen!

Mød Bæredygtigt Landbrug på stand A-1260, når primærlandmændenes store messe i Fredericia finder sted den 16. og 17. januar

messe2

Der er kun godt og vel en måned til den 8. udgave af NutriFair.

Husdyrproducenternes og primærlandmændenes årlige messe i Fredericia finder sted onsdag den 16. og torsdag den 17. januar 2019 – og Bæredygtigt Landbrug er naturligvis igen tilstede med egen stand.

Langt de fleste besøgende er selvstændige

BL’s direktør Hans Aarestrup glæder sig til – endnu engang – at møde såvel foreningens medlemmer som nye potentielle medlemmer på messen. Og han hæfter sig ved, at ikke færre end 84 % af de omkring 5.000 besøgende sidste år var egentlige selvstændige erhvervsdrivende.

”Det er således hovedsageligt ejerne af bedrifterne, som kommer på NutriFair. Det passer os i Bæredygtigt Landbrug rigtig godt at møde dem netop dér, hvor vi har tid til en god snak med den enkelte landmand”, lyder det fra Hans Aarestrup.

Nye medlemmer er velkomne

Han opfordrer alle BL’s medlemmer til at bakke den centralt placerede messe op og evt. tage både familie, ansatte og elever med til Fredericia:

”Jeg vil ikke påstå, at det primære mål med deltagelse på messen er at få flere medlemmer ind i folden. Men vi glæder os ikke desto mindre over, at det faktisk sidste gang lykkedes at få en del nye medlemmer takket være vores messedeltagelse. Vi kalder os selv primærlandbrugets fagforening. Jo flere vi er – desto stærkere står vi i kampen for bedre rammevilkår i dansk landbrug. Så flere medlemmer er bestemt ikke en uvæsentlig fordel ved at vise flaget i messehallerne”, forklarer Hans Aarestrup.

Projektleder: Flere udstillere end nogensinde

Ifølge projektleder ved Messe C Fredericia, Jørgen Kronborg, er der lagt op til at sætte nye rekorder ved 2019-udgaven af NutriFair:

”Godt og vel 250 udstillere er allerede på plads på nuværende tidspunkt. Det er det højeste tal nogensinde. Vi garanterer også næste gang for en messe med et utroligt højt fagligt niveau – og hvor man kan både netværke og lave gode forretninger”, siger Jørgen Kronborg.

Indspark fra bl.a. Kina-ekspert og vejrvært

Arrangørerne arbejder naturligvis stadig på programmet til dagene midt i januar. Udover de sædvanlige spændende udstillere og oplægsholdere kan Messe C Fredericia dog allerede nu afsløre nye navne som Christina Boutrup og Peter Tanev. Førstnævnte er journalist og forfatter med speciale i Kina – og vil fortælle om det store asiatiske lands indflydelse på det globale landbrug. Sidstnævnte er som bekendt vejrvært på tv – og er blevet bedt om at forudsige vejret det kommende år – så de fremmødte landmænd blandt andet kan få en forsmag på, om der muligvis er endnu en tørke undervejs…

Fokus på landbrugets juridiske kampe

Du kan finde Bæredygtigt Landbrug på stand A-1260 både den 16. og 17. januar. Der er åbent i messecentret i Fredericia begge dage i tidsrummet fra kl. 9 til 17.

På messens andendag – torsdag den 17. januar – arrangerer Bæredygtigt Landbrug infomøde for medlemmer og andre interesserede. Temaet er denne gang juridiske kampe på vegne af og juridisk bistand til danske landmænd – med indlæg fra advokatfirmaet Sønderby Legal samt BL’s eget juristteam. Mere herom senere.

Læs evt. mere om messen på www.nutrifair.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.