Velkommen til BL’s nye hjemmeside

Bæredygtigt Landbrug har fået en ny hjemmeside, der gerne skulle øge overskueligheden for sidens læsere

mark1000x400

Som du nok bemærker, ser www.baeredygtigtlandbrug.dk lidt anderledes ud fra onsdag den 28. november 2018.

”Efter næsten et årti med den hidtidige hjemmeside var der først og fremmest behov for en teknisk opdatering”, forklarer Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup.

Grafisk og visuelt pift

Direktøren understreger, at den nye side ligeledes har fået et grafisk og visuelt pift og er mere overskuelig end den gamle af slagsen.

BL’s ansatte har benyttet lejligheden til at opdatere oplysninger om medarbejderstaben samt afsnittet om, hvad Bæredygtigt Landbrug egentlig er for en størrelse. Det vigtigste islæt på www.baeredygtigtlandbrug.dk vil dog også fremadrettet være nyheder, artikler og læserbreve, der alle på en eller anden måde refererer til BL’s kamp for bæredygtige rammevilkår i dansk landbrug.

Nemmere samspil med de sociale medier

”Måden, den nye hjemmeside er fabrikeret på, gør det i øvrigt nemmere at få et samspil mellem hjemmesiden og vores aktiviteter på de sociale medier”, lyder det fra Hans Aarestrup.

Det ugentlige medlemsbrev udsendes via det nye hjemmesidesystem førstkommende fredag. Har du ikke modtaget ugebrevet inden fredag middag, så tjek evt. postmapperne ”uønsket mail”/”Spam”, og før mailen over i din indbakke.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.