Skoleelever besøgte BL’s domicil

To skoleklasser fra Sct. Knuds Skole i Fredericia blev tirsdag eftermiddag klogere på BL’s definition af bæredygtighed

knud-2

Hvad er bæredygtighed?

Dét spørgsmål kan formentlig besvares på mange måder og over pæn lang tid – men en 7. og 8. klasse i Fredericia måtte tirsdag eftermiddag “nøjes” med et par timer, da de besøgte Bæredygtigt Landbrugs domicil i Tårup mellem Fredericia og Taulov.

De godt og vel 50 elever fra Sct. Knuds Skole har temauge om bæredygtighed. De havde tirsdag kort før middag taget turen på cykler til Gamle Tårupvej 48 for at høre bl.a. BL-direktør Hans Aarestrup berette om, hvordan dansk landbrug i dén grad bidrager både til et godt miljø og et godt klima.

“Der var god spørgelyst – og børn i Fredericia er i hvert fald velopdragne”, siger Hans Aarestrup – selv far til fire i Fredericia…

BL-direktøren fortalte eksempelvis om ukrudtsmidlet Roundups fortræffeligheder samt om nødvendigheden af bæredygtig intensivering:

“Jeg garanterede i øvrigt eleverne, at jeg vil give dem gratis biografbilletter, hvis de under mit indlæg kunne tage mig i at sige noget, der ikke kunne dokumenteres. Og jeg sagde, at deres lærere i skolen hver eneste dag burde udstede samme garanti”, lyder det fra en smilende Hans Aarestrup.

BL har tidligere haft besøg af bl.a. partiforeninger samt politiske ungdomsorganisationer, der var nysgerrige efter at høre mere om landbrugsorganisationens holdninger og arbejde.

Alle er velkomne til lignende besøg – og skal blot kontakte os på mailadressen info@baeredygtigtlandbrug.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk (tekst) og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk (foto)

Del:

Deltag i debatten

Kategorier

Deltag i vores møde på NutriFair

Torsdag den 17. januar inviterer vi til møde i Messe C under NutriFair. Kom og få en sandwich og hør aktuelt fra Sønderby Legal og Bæredygtigt Landbrugs chefjurist Nikolaj Schulz.

baeredygtigtlandbrug_A1260
Generalforsamling
Bedre vilkår for danske landmænd

Bliv medlem i dag

Vi opfordrer til, at du bliver medlem af Landsforeningen for Bæredygtigt landbrug og dermed støtter foreningens arbejde for fremtidens danske landbrug

Q8

Rabataftale med Q8

Bæredygtigt Landbrug har indgået et samarbejde med Q8 om en fordelagtig rabataftale på brændstof.

Scroll til toppen