Skoleelever besøgte BL’s domicil

To skoleklasser fra Sct. Knuds Skole i Fredericia blev tirsdag eftermiddag klogere på BL's definition af bæredygtighed

knud-2

Hvad er bæredygtighed?

Dét spørgsmål kan formentlig besvares på mange måder og over pæn lang tid – men en 7. og 8. klasse i Fredericia måtte tirsdag eftermiddag “nøjes” med et par timer, da de besøgte Bæredygtigt Landbrugs domicil i Tårup mellem Fredericia og Taulov.

De godt og vel 50 elever fra Sct. Knuds Skole har temauge om bæredygtighed. De havde tirsdag kort før middag taget turen på cykler til Gamle Tårupvej 48 for at høre bl.a. BL-direktør Hans Aarestrup berette om, hvordan dansk landbrug i dén grad bidrager både til et godt miljø og et godt klima.

“Der var god spørgelyst – og børn i Fredericia er i hvert fald velopdragne”, siger Hans Aarestrup – selv far til fire i Fredericia…

BL-direktøren fortalte eksempelvis om ukrudtsmidlet Roundups fortræffeligheder samt om nødvendigheden af bæredygtig intensivering:

“Jeg garanterede i øvrigt eleverne, at jeg vil give dem gratis biografbilletter, hvis de under mit indlæg kunne tage mig i at sige noget, der ikke kunne dokumenteres. Og jeg sagde, at deres lærere i skolen hver eneste dag burde udstede samme garanti”, lyder det fra en smilende Hans Aarestrup.

BL har tidligere haft besøg af bl.a. partiforeninger samt politiske ungdomsorganisationer, der var nysgerrige efter at høre mere om landbrugsorganisationens holdninger og arbejde.

Alle er velkomne til lignende besøg – og skal blot kontakte os på mailadressen info@baeredygtigtlandbrug.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk (tekst) og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk (foto)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.