Kom til høstfest på Borreby Teater

Borreby Gods forener landbrug og folkekære fortællinger og inviterer det professionelle landbrug til en aften med høstfest, god mad og festlig forestilling

img_6577

Borreby genopfinder høsttraditionen og inviterer det professionelle landbrug inden for til stemningsfyldt teaterkoncert i bedste Morten Korch-stil.

”Gæsterne bydes velkommen af skuespillerne. Vi iscenesætter festen. Vi laver en dramatisk virkelighed med kulisser og udsmykning i stil med datidens høstfest i loen. På scenen skaber vi ligeledes et billede, som passer i sammenhængen”, siger Joachim Castenschiold, teaterdirektør på Borreby Teater og medlem af Bæredygtigt Landbrug.

Det sker fredag den 28. september, hvor du, som medlem af BL, kan få fordelagtige billetter til festen i godsets teatersal, der til lejligheden er omdannet til høst-gildesal.

”Morten Korch høstfestplatte”

Først på aftenen spises der en times tid. Med i billetten følger en ”Morten Korch høstfestplatte” bestående af fem lækre retter.

Her er tid til hygge, og der er tid til at hilse på venner og bekendte. Ensemblet og de medvirkende er med til festen, og under spisningen er der små happenings og optrædener, som gør det hele levende.

”I gamle dage var høstfesten også en måde at takke for hjælpen under høsten, og man kan med fordel tage sin høstfest herned til forestillingen. Det er oplagt at være en større gruppe”, siger Joachim Castenschiold.

Gennemført, god underholdning

Ved desserten starter musikken, og så synges der Morten Korch-sange. Det er især her, der skabes den stemning, der er lagt op til. Oven i kommer en takketale til høstfestdeltagerne og måske en fællessang, der skaber autenticitet.

Mellem sangene opføres en handling, der får det hele til at hænge sammen. Showet tager cirka en time. Her vil man se og høre klassikere som ”Er du dus med himlens fugle”. Der vil selvfølgelig være lejlighed til at synge med.

”Så bliver der spillet op, og gæsterne inviteres op til dans. De, som har lyst til en boogie-woogie eller fællessang, får således lejlighed til det”, siger Joachim Castenschiold – som i forsommeren var vært for et af Bæredygtigt Landbrugs traditionsrige sommermøder.

Fordele for Bæredygtigt Landbrug

I anledningen er der en særlig fordel ved at være med i Bæredygtigt Landbrug. Som medlem kan du nemlig få rabat ved henvendelse til teater på: kontakt@borrebyteater.dk.

Her får du en rabatkode, som du kan benytte ved bestillingen af billetter.

Booking foregår HER.

Af Anders Lei, journalist@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.