Hør udsendelsen: BL i drikkevandsdebat i P1

Peter Kiær, der er bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug, var onsdag i debat på P1 om drikkevand. Der var enighed blandt deltagerne i debatten, at der bør måles for flere stoffer i drikkevandet. Men der var helt som forventet uenighed om blandt andet boringsnære områder

img_4644-001

“Skurken er et tre-hovedet uhyre. Landbruget, kemi-fabrikker og Hr og Fru Danmark. Skal vi forbyde alle pesticider? Kan vi sikre rent drikkevand til børn og børnebørn?”

Sådan lød en del af oplægget til gårsdagens debat på P1 om det danske drikkevand.

Udover Peter Kiær var deltagerne i debatten Maria Reumert Gjerding, præsident for Danmarks Naturfredningsforening, Claus Vangsgård, seniorkonsulent Danva, Martin Lidegaard, Radikale Venstre og Carsten Bach, Liberal Alliance.

Du kan høre den interessante debat her: P1 debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen