Se videoen: Venstre-mand revser embedsstanden

Embedsmænd forstår ikke, at der skal laves om på noget som helst, lød det fra Preben Bang Henriksen på mandagens konference

pbh1

Venstres retspolitiske ordfører Preben Bang Henriksen fortalte på konferencen i Horsens i mandags om danske landmænds retssikkerhed – og fastslog, at især embedsmændenes store magt og Kammeradvokatens monopol udgør et kæmpe problem:

”Når det gælder retslige tvister, har I altid en modpart, I aldrig kan hamle op med”, sagde Venstre-manden.

Nu er der – takket være innovationsminister Sophie Løhde, som ifølge Preben Bang Henriksen er et af de eneste mandfolk i Folketinget – endelig fokus på at udbyde Kammeradvokatens opgaver. Derudover arbejder man på at begrænse statens muligheder for at anke sager, som staten allerede har tabt:

”Men det medfører naturligvis, at embedsmændene sidder og mukker, fordi de ikke kan forstå, at man skal lave om på noget som helst”, som retsordføreren formulerede det på Bygholm.

Se videoen her: 

Af Anders Lei, journalist@baeredygtigtlandbrug.dk, og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk

Del:

Deltag i debatten

Kategorier

Deltag i vores møde på NutriFair

Torsdag den 17. januar inviterer vi til møde i Messe C under NutriFair. Kom og få en sandwich og hør aktuelt fra Sønderby Legal og Bæredygtigt Landbrugs chefjurist Nikolaj Schulz.

baeredygtigtlandbrug_A1260
Generalforsamling
Bedre vilkår for danske landmænd

Bliv medlem i dag

Vi opfordrer til, at du bliver medlem af Landsforeningen for Bæredygtigt landbrug og dermed støtter foreningens arbejde for fremtidens danske landbrug

Q8

Rabataftale med Q8

Bæredygtigt Landbrug har indgået et samarbejde med Q8 om en fordelagtig rabataftale på brændstof.

Scroll til toppen