Se videoen: Kan man implementere et direktiv med kikkerten for det blinde øje?

BL’s advokat Hans Sønderby Christensen gav på Bygholm-konferencen en status på den store vandplanssag

soenderby

Bæredygtigt Landbrugs advokat Hans Sønderby Christensen – som fører den store vandplanssag ved Vestre Landsret her sidst på måneden – benyttede lejligheden på Bygholm-konferencen i mandags til at takke for det store pres fra landmændene, der førte til, at Landbrug & Fødevarer er blevet biintervenienter i den store retssag om vandområdeplanerne.

Hans Sønderby opremsede diverse implementeringsfejl i forbindelse med planerne og understregede endnu engang, at EU skal vinde sagen for et nu samlet dansk landbrug. Ræsonnementet skyldes ikke mindst det danske retsvæsens normale tilbageholdenhed i forhold til at kritisere myndigheds-funktionen og -betjeningen.

”De nationale vandplaner skal skydes ned på baggrund af svar fra EU. Det, der skal til, er medhold fra fem dommere i Luxembourg. Det her handler om, hvorvidt man kan implementere et direktiv med kikkerten for det blinde øje. Vi gør alt, hvad vi kan, for at komme hurtigst, lettest og billigst frem til målet”, konkluderede advokaten på mandagens konference.

Du kan se videoklippet med Hans Sønderby her:

Af Anders Lei, journalist@baeredygtigtlandbrug.dk, og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk

Del:

Deltag i debatten

Kategorier

Deltag i vores møde på NutriFair

Torsdag den 17. januar inviterer vi til møde i Messe C under NutriFair. Kom og få en sandwich og hør aktuelt fra Sønderby Legal og Bæredygtigt Landbrugs chefjurist Nikolaj Schulz.

baeredygtigtlandbrug_A1260
Generalforsamling
Bedre vilkår for danske landmænd

Bliv medlem i dag

Vi opfordrer til, at du bliver medlem af Landsforeningen for Bæredygtigt landbrug og dermed støtter foreningens arbejde for fremtidens danske landbrug

Q8

Rabataftale med Q8

Bæredygtigt Landbrug har indgået et samarbejde med Q8 om en fordelagtig rabataftale på brændstof.

Scroll til toppen