Husk konferencen i Horsens den 14. maj

Bæredygtigt Landbrug er medarrangør på møde om målinger. Læs her, hvordan du tilmelder dig

sort-gård-hjemmeside

“Et samlet landbrug forlanger målinger”, lyder overskriften for en konference mandag den 14. maj.

Her inviterer Bæredygtigt Landbrug, Landbrug & Fødevarer, Landbosyd, Kolding Herreds Landboforening, Agerskovgruppen samt folketingsmedlem Hans Chr. Schmidt (V) indenfor på Bygholm Landbrugsskole i Horsens.

Dansk landbrugs fremtid på spil

Konferencen er en udløber af et studiebesøg i Slesvig-Holsten forleden, hvor en delegation bestående af bl.a. landmænd og politikere blev klogere på den tyske måde at gøre tingene på: Nemlig at målinger og ikke beregningsmodeller styrer reguleringen af landbrugserhvervet.

“Nu gælder det dansk landbrugs fremtid”, lyder det forud for konferencen i Horsens, hvor de fremmødte eksempelvis kan få svar på, hvad målinger betyder for landbrugets faglighed og retssikkerhed. Derfor vil der på mødet også blive set fremad mod den store vandplansag – hvor Bæredygtigt Landbrug har stævnet den danske stat for de omstridte vandområdeplaner.

Mødet begynder med frokost

Konferencen den 14. maj begynder med en let frokostanretning kl. 12.30. Derefter følger diverse indlæg, og arrangørerne forventer et sluttidspunkt omkring kl. 17.30.

Du kan se hele programmet i annoncen HER.

I artiklen HER kan du læse mere om besøget i Slesvig-Holsten forleden.

Tilmelding til konferencen på Bygholm Landbrugsskole kan ske via linket HER eller på tlf. 71 99 33 43 – prisen er 250 kr. inkl. moms.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.