BL-formanden fylder 65 år

Flemming Fuglede Jørgensen er født på Fyn men har boet i Vendsyssel det meste af sit liv. På tirsdag har han halvrund fødselsdag

flemming-fuglede-egon-kjoeller-2

Flemming Fuglede Jørgensen, formand for landbrugsorganisationen Bæredygtigt Landbrug, Trudslevvej 58 i Løkken, fylder 65 år på tirsdag den 17. april.

Flemming Fuglede er født på Fyn, hvor hans far var godsinspektør på Egebjerggård på Nordfyn og moderen selvstændig damefrisør i Dronningensgade i Odense.

Borupgaard blev overtaget i 1983

Den kommende 65 års fødselar blev i sin tid uddannet landmand via elevpladser rundt i det ganske land.

I det meste af livet har han boet i Vendsyssel og har siden 1983 været indehaver af Borupgaard lidt udenfor Løkken, nærmest på kommunegrænsen mellem Jammerbugt og Hjørring kommuner. Flemming Fuglede er gift med Annette, og parret har fire voksne børn.

Også formand for pointerklubben

Udover engagementet i Bæredygtigt Landbrug er Flemming Fuglede ligeledes aktiv indenfor jagt og jagthunde. Han er bl.a. formand i Dansk Pointer Klub, der netop har fejret 100 års jubilæum, ligesom han sidder i hovedbestyrelsen i Alm. Brand. Dansk landbrugs ve og vel optager det meste af hans tid:

Faglig og juridisk korrekt regulering, tak!

”Dansk landbrug er en ubetinget verdenshistorisk succes, og da jeg var yngre, blev vi landmænd også værdsat for vores kunnen, viden og flid”, fortæller Flemming Fuglede.

”Siden har usaglig stigmatisering og ufaglig regulering af vores erhverv kriminaliseret de danske landmænd. Der skal rettes op på det faktum, at vi i dag er mere respekteret i det store udland end herhjemme i Danmark. Vi forlanger at blive reguleret på faglig og juridisk korrekt vis. I Bæredygtigt Landbrug kæmper vi således for, at alle danskere – og ikke mindst de næste landbrugs-generationer – skal være stolte over dansk landbrug”, tilføjer formanden for Bæredygtigt Landbrug.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen