Tak for tilliden!

Chefredaktøren for Effektivt Landbrug har sendt følgende hilsen til Bæredygtigt Landbrug efter BL’s generalforsamling forleden – hvor han og kollegerne blev hyldet af den store forsamling på Bygholm Landbrugsskole

Jakob Lund-Larsen

Af Jacob Lund-Larsen, chefredaktør for Effektivt Landbrug

Jeg er så heldig, at jeg har fem børn. De to ældste er drenge, som er teenagere. Og da den mellemste i børneflokken er en datter, der også er på vej ind i teenagealderen, er jeg ikke udpræget vant til ros.

Det var med andre ord en uvant situation for mig, da Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling torsdag aften på Bygholm Landbrugsskole rejste sig op og klappede af mig og mit team for det journalistiske arbejde, vi har leveret i den såkaldte grundvandssag gennem store dele af 2017.

Tak for både klapsalver og støtte til avisen

Den fantastisk flotte gestus fik jeg ikke mulighed for at takke generalforsamlingen for på Bygholm. Det vil jeg gerne gøre her.

Tak for den ros, som landmand Bent H. Bertelsen uddelte til os. Tak for de stående klapsalver. Og tak for den tillid som alle, der abonnerer på vores dagblad, viser os.

Det eneste uafhængige dagblad målrettet landbrug

Jeg håber, I fortsat finder det gavnligt at bakke op om Danmarks eneste uafhængige dagblad målrettet landbrugserhvervet. Og jeg håber, I vil hviske jeres kolleger i øret, hvad det er, Effektivt Landbrug står for i vores faglige og politiske journalistik.

Det er nemlig kun med opbakning fra Danmarks fødevareproducenter, at det er muligt at udgive dagbladet Effektivt Landbrug, som mange BL-medlemmer lykkeligvis holder.

Tak for tilliden, I viste Effektivt Landbrug på Bygholm. Og tak for tilliden, I viser vores avis dagligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.