Opdateret tidsplan: Spændende indlæg i vente på BL’s generalforsamling

Søren Gade, Martin Ågerup og en gæv landmands-ildsjæl fra Jelling er blandt oplægsholderne, når Bæredygtigt Landbrug holder generalforsamling i Horsens den 1. marts. Bemærk den ændrede tidsplan!

gade

Der er rig lejlighed til at få ammunition til krigen mod dansk landbrugs uretfærdige rammevilkår, når Bæredygtigt Landbrug holder sin årlige generalforsamling torsdag den 1. marts.

”Vi plejer at være omkring 500 samlet til en festlig dag, og det ville være en fornøjelse, om du også vil lægge vejen forbi Bygholm den dag”, lyder opfordringen til hvert enkelt BL-medlem fra Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup.

Du er velkommen allerede fra kl. 12

Generalforsamlingen finder sted på Bygholm Landbrugsskole ved Horsens, hvor dørene åbnes til frokost med forfriskninger allerede kl. 12.

Derefter følger tre timer med indlæg af bl.a. Venstres gruppeformand og kommende kandidat til Europa-Parlamentet, Søren Gade (om dansk landbrug set fra Folketinget og EU), Cepos-direktør Martin Ågerup (definitionen af bæredygtighed) samt BL’s egen direktør Hans Aarestrup (den nye opgave omkring fosfor) og advokat Hans Sønderby Christensen (status på igangværende retsopgør). Også en af BL’s helt store ildsjæle – landmand Knud Jeppesen fra Jelling – er på talerstolen for at berette om det at komme ud over kanten. Et emne, som den erfarne planteavler ved en hel del om, Knud Jeppesen er således bestemt ikke bange for at blande sig i den offentlige debat om landbrugsforhold.

Beretning og vedtægtsændringer

Efter indlæggene følger to timers generalforsamling. Her er der – udover formand Flemming Fuglede Jørgensens beretning – bl.a. vedtægtsændringer på programmet, således at foreningens grundlov kan geares til at håndtere den forening, som BL på få år er blevet til med knap 4.000 medlemmer. Ændringerne af vedtægterne blev i første omgang enstemmigt vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling i forbindelse med NutriFair-messen forleden og skal nu konfirmeres på det årlige møde i Horsens.

Generalforsamlings-dagen slutter med aftensmad omkring kl. 18.15.

Sådan ser dagen ud

Programmet for dagen ser således ud (bemærk ændringen i forhold til tidligere udsendte tidsplan – Gade og Aarestrup bytter plads):

Dørene åbnes kl. 12.00 – til frokost med forfriskninger.

12.55            Velkomst v. formand Flemming Fuglede Jørgensen

13.00            Landmand Knud Jeppesen: At komme ud over kanten     
                     Introduktion v. kommunikationschef Christian Ingemann Nielsen

13.25            MF gruppeformand (V) og kommende kandidat til Europa-Parlamentet, 

                     Søren Gade:
                     Dansk Landbrug set fra Folketinget og EU, CAP 21

13.50            Advokat Hans Sønderby Christensen: Status på igangværende retssager
                      – hvad har vi opnået – hvorfor tager det lang tid – hvornår er vi i retssalene

14.30            Pause

14.45            Direktør i Cepos, Martin Ågerup: Hvad er bæredygtighed

15.15            Direktør Hans Aarestrup: Den nye opgave omkring fosfor

15.45            Pause

16.00-18.00  Generalforsamling

18.15             Middag

Sådan tilmelder du dig

Den formelle invitation til generalforsamlingen kan ses HER.

Af hensyn til forplejning er tilmelding til generalforsamlingen nødvendig senest torsdag den 22. februar. Det kan ske på tlf. 71 99 33 43 – eller via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen