Brændstof til landbruget

Nyt samarbejde mellem Bæredygtigt Landbrug og Q8 har skudt gang i en rabatordning til danske landmænd. Ordningen er primært rettet mod brændstof og fyringsolie til bedriften, men man kan også få Q8/F24 købekort med rabat til diesel, benzin, vask og kaffe

hans3

Flere af Bæredygtigt Landbrugs medlemmer har af og til spurgt, om foreningen kunne tilbyde en rabatordning på brændstof.

Q8 viste sig at have et godt tilbud, der ikke giver BL ekstra administrative byrder, og som for en hel del af medlemmerne er noget skarpere end det, de har i forvejen. Derfor var det oplagt at slå til.

Ikke en rabatklub

Ifølge direktør for Bæredygtigt Landbrug, Hans Aarestrup, er der ikke planer om, at Bæredygtigt Landbrug vil udsende flere af den slags tilbud.

”Bæredygtigt Landbrug er ikke og skal ikke være en indkøbsforening, men vi kunne alligevel ikke modstå fristelsen til at forhøre os hos forskellige selskaber om muligheden for en rabatordning på brændstof til vore medlemmer, når nu det var blevet efterspurgt,” siger han.

Håber handlen gavner

Andre, nye rabataftaler er altså ikke noget, der opsøges.

”Vi skal bevare fokus på det, vi er sat i verden for, nemlig at kæmpe for bedre rammevilkår til landbruget. Men hvis der kommer en kreditforening og tilbyder halve bidragssatser til vore medlemmer, kan det godt være, vi hugger til,” siger direktøren med et glimt i øjet.

”Nu håber vi bare, at vores medlemmer er fair nok til at give Q8 handlen, og ikke bare bruger tilbuddet til at presse egen leverandør, for så bliver det her nok en éngangsforestilling”, tilføjer Hans Aarestrup.

Her kan du læse mere om detaljerne i ordningen og tilmelding

Af Anders Lei, journalist@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Brændstof til landbruget”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.