Så er der gang i NutriFair – husk vores møde torsdag middag!

Den store landbrugsmesse i Fredericia er skudt i gang. I morgen, torsdag, taler journalist og debattør Jeppe Søe ved BL’s ekstraordinære generalforsamling

nutrifair-2

NutriFair åbnede onsdag formiddag.

Messe C i Fredericia bliver onsdag og torsdag et centrum for enhver, der vil vide besked om husdyrproduktion eller landbrugsforhold i øvrigt i Danmark. Bæredygtigt Landbrug er selvfølgelig også til stede på messen – du kan finde os på stand A-1260.

Mere plads måtte inddrages i messehallerne

Klokken 9.00 onsdag blev dørene slået op for messedeltagere, så de første entusiastiske gæster var allerede samme formiddag ude at se på maskiner, foderløsninger med mere. Der er også nok at se på. Med over 200 udstillere oplyser NutriFair, at man måtte inddrage ekstra plads for at få rum til det hele.

Hvad kan vi gøre bedre for primærproducenterne?

Blandt de tidlige messedeltagere onsdag morgen var Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen:

”Vi er herude, fordi det er afgørende for os at høre fra primærproducenterne – om de er tilfredse, og hvad vi eventuelt kan gøre bedre. Kom forbi og fortæl os noget om det”, lød formandens opfordring onsdag formiddag, mens der allerede var ved at blive skænket kaffe til de første gæster.

Vedtægter opdateres i morgen

BL’s stand vil løbende være bemandet med forskellige repræsentanter fra bestyrelsen foruden vores medarbejdere, og vi glæder os alle til at hilse på en masse medlemmer og andre gode folk.

I morgen, torsdag, arrangerer BL ekstraordinær generalforsamling i lokale K1 i messecentret. Det sker fra kl. 13 med mulighed for at nyde en sandwich allerede kl. 12.30. Udover vedtægtsændringer – der skal være med til at modernisere foreningens grundlov – har debattør og journalist Jeppe Søe lovet at give de fremmødte landmænd og landmands-sympatisører en peptalk.

BL’s vedtægter skal opdateres, så de gøres mere operationelle. Dette skyldes, at foreningens nuværende grundlov ikke helt er gearet til at håndtere den forening, som Bæredygtigt Landbrug på få år er blevet til med næsten 4.000 medlemmer.

”Vi benytter lejligheden – når vi alligevel er samlet – til at holde den ekstraordinære generalforsamling. Så kan vi på den ordinære generalforsamling, som vi holder 1. marts i Horsens, forhåbentlig endeligt vedtage de nye vedtægter”, siger BL-direktør Hans Aarestrup.

Her kan du tilmelde dig

Du kan tilmelde dig vores ekstraordinære generalforsamling HER.

For en oversigt over de mange andre udstillere og muligheder på NutriFair 2018, se hjemmesiden HER.

Af Morten Okkels, mok@baeredygtigtlandbrug.dk, Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk (foto)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.