Opråb til politikerne

Et aktivt BL-medlem, Per Andersen fra Landteknik i Tønder, har sendt følgende opråb til politikerne både på Christiansborg og i kommunerne. BL hjælper gerne med at udbrede kendskabet til dette opråb, der advarer mod konsekvenserne, hvis vandløbene ikke meget hurtigt renses tilstrækkeligt op, så vandet kan ledes væk

vand-i-nordjylland

OPRÅB til Christiansborg og landets kommunalpolitikere.

I Danmark har vi også i 2017 været stolte af at levere danske kvalitetsfødevarer til hele verdenen for et rekordstort milliardbeløb.

Det bliver ikke ved, hvis der ikke nu investeres massivt i åer og vandløb.

Den 1. februar starter vækstsæsonen for danske fødevarer. I efteråret 2017 blev der kun tilsået en brøkdel af det areal, som burde havde været tilsået. Så siger landmanden: Okay, vi har foråret. Men det er jo sidste chance.

Kære Danmark, forestil jer nu, at landmanden heller ikke fik tilsået i foråret, fordi ubrugelige skrivebordsfolk og foreninger skal bestemme bundkvoter i åer og vandløb, efter forhold som er helt fejlfortolket.

Hvem i Danmark tager ansvaret, hvis der ikke kommer danske fødevarer i butikkerne? F.eks. mel, øl, mælk, kød osv.

Vi ude i det virkelige liv kan se, at markerne forsumper mere og mere. Der skal handling til nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.